Atelier in beeld: Signed LW ceramics & objects by Liebie Wellens

Signed LW ceramics & objects by Liebie Wellens
  • za 4 mei 2024 van 11 u. tot 18 u.
  • zo 5 mei 2024 van 11 u. tot 18 u.
Ga langs bij Signed LW ceramics & objects by Liebie Wellens
tijdens Atelier in beeld.

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers in jouw buurt te ontdekken.

Atelier in beeld is een project van Kunstwerkt.

What you see is what you get : Signed LW staat garant voor handmade duurzame objecten. Mijn ruw opgebouwde keramiek en upcycled objecten staan voor wie ik ben; of beter voor wie ik geworden ben. Na de drukte van mijn tv-job zocht en vond ik een creatieve bezigheid om helemaal in los te gaan, mijn liefde en passie voor esthetiek zit letterlijk gebakken in elk van mijn projecten.
Wie op zoek is naar fabriekstrak vindt geen match in mijn impulsieve handwerk en de persoonlijke touch waarin visueel mijn onrustige zelf sterk aanwezig is.
Ik ben ook in de ban van repurposing & refurbishing en tracht aan authentieke objecten een second life te geven. In alle creaties zijn mijn liefde voor intense blauwtinten en zwart wit contrasten een constante, zo ook in de zoektocht naar en het eindeloze experimenten met pigmenten en glazuren.
Mijn enthousiasme, spontane exploten én de ambitie om telkens weer iets unieks te creëren, het blijft keer op keer een spannend avontuur om de 'perfecte imperfectie' te vinden.

Ontdek de gebruikte technieken: Collage, Digitale kunst, Installatiekunst, Keramiek, Mixed media

Locatie

Signed LW ceramics & objects by Liebie Wellens
Wezelstraat 11 , 1850 Grimbergen

Prijs

  • gratis